Global Exploration


Sponsoring

Afgelopen donderdag hebben we alvast een bijeenkomst gehad om ideeën te verzamelen voor het bij elkaar sparen van de sponsorbijdrage. Hier zijn een aantal goede ideeën uit naar voren gekomen. De lijst kunnen jullie in de e-mail vinden. We zijn van plan deze acties samen met jullie uit te gaan voeren op school. Een paar kunnen en zullen we al opstarten voor de zomervakantie, de anderen zullen plaatsvinden in het nieuwe schooljaar. We hopen op die manier met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

Definitieve inschrijving

Verder willen we volgende week beginnen met de definitieve inschrijving van de reis. Dit gaan we doen door middel van twee inloopmiddagen op school. We nodigen ouders EN leerlingen uit om samen met ons het definitieve inschrijfformulier in te vullen. Het is belangrijk dat zowel ouders en leerling aanwezig zijn, omdat beiden moeten tekenen. Deze inloopmiddagen zullen plaatsvinden op:

  • Maandag 27 juni 17.00 u tot 18.30 u
  • Dinsdag 28 juni 16.00 u tot 18.30 u

Mochten beide dagen niet schikken, of wil je nog wat langer nadenken, stuur dan even een e-mail zodat we samen een andere afspraak kunnen maken!

Vragen

Mochten jullie nog vragen hebben dan is het deze middagen mogelijk om die te stellen. 

Hopelijk tot maandag of dinsdag!

Groet

Team Global

Aranka Fens

Bora Uludag

Inge Strijkers

Deel dit bericht