Excursies


Vanaf schooljaar 2016-2017 is er het een en ander veranderd in de opzet van de (meerdaagse) excursies op Rombouts. De reizen vinden nog steeds plaats in de week voorafgaand aan de herfstvakantie. Maar aantal reizen is uitgebreid van 2 (traditioneel: Barcelona en Italië) naar 6.

De verschillende reizen worden in een tweejarige cyclus aangeboden: Voor het schooljaar 2016/2017 behoorden Barcelona, Parijs en Italië tot de keuzemogelijkheden. Voor het komend schooljaar 2017/2018 bieden we Berlijn, Wenen en Londen aan. (De leerlingen uit klas 5 en 6 mogen nog op de meerdaagse buitenlandse reizen mee).

Naast de vaste buitenlandse reizen werd er in maart 2017 voor het eerst een wintersportreis georganiseerd. Onze school bezocht het gebied Wildkogel-Arena Neukirchen & Bramberg. Alle leerlingen hebben de mogelijkheid om mee te gaan op deze reis.

Tenslotte is er in juli 2017 een reis naar Zuid-Afrika, in samenwerking met Global Exploration. Dit belooft een heel mooie belevenis te worden voor de leerlingen die meegaan.
 

Bekijk hier het boekje met alle informatie over de buitenlandse reizen in schooljaar 2017/2018.

Download hier het inschrijfformulier.

Deel dit bericht