Inloopweek


Op zaterdag 27 januari 2018 openen wij de deuren van het Romboutscollege voor het aanstormend brugklastalent en hun ouders! Een goed moment om kennis te maken met onze school.

Mocht u echter niet in de gelegenheid zijn, geen probleem, want van dinsdag 20 tm vrijdag 23 februari kunt u ons tussen 9.20 uur en 15.30 uur (nogmaals) bezoeken.

Onze school is het best bereikbaar via de ingang aan de Crijckelshof. Vanaf de parkeerplaats gaat u via de hoofdingang naar binnen. Nadat u zich heeft gemeld bij onze receptie in de centrale hal, zal een leerling van onze school u een rondleiding geven. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze gerust stellen.

Na afloop kunt u nog een persoonlijk gesprek hebben met een leerlingencoördinator of een directielid. Vooraf aanmelden voor deze inloopdagen is overigens niet nodig.

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen of rijst er misschien na uw bezoek nog een vraag dan kunt u ons bereiken via info@rombouts-lvo.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wellicht tot ziens!

Bekijk hier de officiële brief over de inloopweek

Deel dit bericht