50-jarig Jubileum Schoolorkest


Tijdstip: 19:45 - 01:00
Locatie: Gemeenschapshuis Klaver 4

ROMBOUTS SCHOOL ORKEST bestaat 50 JAAR

Het schoolorkest van het Romboutscollege in Brunssum bestaat in 2018 maar liefst 50 jaar! Dit heuglijke feit zal op zaterdag 24 februari 2018 gevierd worden in gemeenschapshuis Klaver 4 in Brunssum. We proberen rond 19.45 uur te beginnen.

Het orkest, bestaande uit leerlingen, oud-leerlingen, docenten, oud-docenten en ouders van leerlingen, timmert al vele jaren stevig aan de weg in binnen- en buitenland. Het orkest heeft altijd een gevarieerde bezetting gehad op basis van de beschikbare instrumenten en speelt popmuziek van de jaren 60 tot nu.

Het orkest is op zoek naar zoveel mogelijk oud-leden om dit feest samen te kunnen vieren. Oud-dirigenten Rob Waltmans en Marjelle Dupuis zullen aanwezig zijn en er zal wederom, net als bij de vorige jubilea, door leden en oud-leden samen gemusiceerd worden.

Oud-leden, vrienden en bekenden van het orkest worden van harte uitgenodigd zich op te geven voor deze avond door een mail te sturen naar romboutsschoolorkest@ziggo.nl onder vermelding van uw naam, instrument en e-mailadres. Samen hopen we er een bijzondere muzikale avond van te maken.